Política de privacitat

Última actualizació: Octubre 2021

1. Informació a l’usuari

En aquesta declaració de privacitat s’explica quines dades personals recollim dels usuaris i com les utilitzem. La teva privacitat és important per nosaltres i mai farem un ús indegut de la informació personal que aportes. T’animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquest lloc web.

2. Quines lleis incorpora aquesta política de privacitat?

Aquesta web està adaptada al compliment de les següents normes:

 • RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016 relatiu a la protecció de las persones físiques). Nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals als diferents països de la UE.
 • LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD). Regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web a l’hora de gestionar aquesta informació.
 • LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic).
3. Advertència a menors d’edat

Els majors de 13 anys podran registrar-se com usuaris sense previ consentiment dels seus pares o tutors. En cap cas es recavaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat d’altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

4 . Dades identificatives
 • Responsable del tractament: MAS SALOM S.C.
 • Nom comercial: Mas Salom | Turisme Rural
 • CIF: J55185268
 • Domicili: 17455 Sant Andreu Salou (Girona)
 • E-mail: hola@massalom.cat
 • Activitat: Turisme rural

Als efectes d’allò previst al Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades “d’usuaris de la web i subscriptors”. Per al tractament de dades implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

5. Principis que aplicarem a la teva informació personal
 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: requerirem el teu consentiment per al tractament de les dades personals per una o vàries finalitats específiques de les que t’informarem prèviament.
 • Principi de minimització de dades: només sol·licitarem dades estrictament necessàries.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a la finalitat del tractament.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: les teves dades seran tractades de tal manera que garanteixin una seguretat i confidencialitat adequad. Prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.
6. Com obtenim les teves dades personals en aquesta web?

Formulari de contacte

Formulari de subscripció

7. Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que li concerneixen. Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Oposar-se al tractament.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. 

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. Mas Salom deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. 

També podran sol·licitar la portabilitat de les dades. 

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

8. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari envia un correu des d’aquesta web, es subscriu o realitza alguna petició de reserva, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Mas Salom. Aquesta informació pot incloure dades personals (nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon…). Facilitant aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada tal i com es descriu en la present Política de Privacitat. 

Tractem la informació amb les següents finalitats:

 • Formulari de contacte per a reserves i dubtes

Sol·licitem dades personals com nom, email, població o telèfon per respondre als requeriments i consultes dels usuaris, així com per poder mantenir la prestació dels serveis encomanats i gestionar la reserva.

 • Formulari de subscripció a continguts

Dins del web hi ha un formulari per activar la subscripció al newsletter on sol·licitem dades personals com el nom, l’idioma o l’e-mail per a gestionar la llista de subscripcions, enviar comunicacions, butlletins, promocions i ofertes especials. Els newsletters estan gestionats per Mas Salom.

Existeixen altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web, que detallem en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Mas Salom té presència a les xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari. 

Mas Salom tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Mas Salom S.C., és responsable del tractament de les dades corresponents als usuaris del web i subscriptors.

Mas Salom no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

9. Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment. Per contactar es requereix el consentiment d’aquesta política de privacitat. L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

10. Durant quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil i mentre l’interessat no en sol·liciti la seva supressió.

11. A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que fem servir per gestionar les teves dades són contractades per tercers. Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, Mas Salom comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat. 

 • Hosting: CDMON, amb domicili a Carrer de Girona, 81, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona. Més informació a www.cdmon.com (10dencehispahard, S.L)
 • Plataforma web: WordPress.org.
 • Email màrqueting: Servei realitzat directament per Mas Salom o l’eina d’enviaments de correus electrònics MailChimp. Més informació de la seva Política de Privacitat a www.mailchimp.com 
 • Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”).
12. Navegació

Al navegar per la pàgina web es poden recollir dades no identificables, que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives també hi ha les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza com a servei d’anàlisi de tercers: a Google Analytics, Facebook Analytics, Instagram Analytics, Pinterest Analytics. Utilitzem aquesta informació peranalitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

13. Secret i seguretat de les dades

Mas Salom es compromet en l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat expressada, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Mas Salom no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents per part de tercers.

14. Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens facis arribar, exhimint a Mas Salom de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen a l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

15. Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Mas Salom de la manera i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

16. Canvis en la política de privacitat

Mas Salom es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb antelació raonable a la seva posada en pràctica.

17. Correus comercials 

D’acord amb la LSSICE, Mas Salom no realitza pràctiques d’SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, Mas Salom es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

18. Consultes sobre la política de privacitat o els teus drets

Si tens alguna pregunta o comentari sobre aquesta política, pots contactar-nos per correu electrònic.