100% recomanable. Vam venir amb família i nens petits i hi vam estar molt bé. Ambients amplis per estar tots junts, molt net i bona localització!

Casa excel·lent en entorn privilegiat. Tracte impecable dels propietaris que et deixen intimitat mentre pots comptar amb ells en tot moment.

Vam passar una estada agradable amb els nostres fills. La casa és àmplia i funcional. Gràcies per la vostra càlida benvinguda!

Un entorn encantador ideal per a famílies, allotjament espaiós i gran piscina. A 30 minuts de la platja. Situat en una zona rural molt tranquil·la.

Casa extremadament ben arreglada i cuidada, amb habitacions impecables i molt espaiosa. No és una casa rural… és la casa rural que estas buscant!

Excel·lent ubicació, aïllada però a prop de l’aeroport i la ciutat de Girona. Preciosa masia antiga en perfecte estat tant de dins com de fora.

Ens vam allotjar aquí 2 famílies amb nens. La ubicació és fantàstica. És una casa espaiosa i molt neta. Els propietaris son molt amigables!

Un racó de tranquil·litat, amfitrions disponibles i atents.
Els nens estaven encantats de poder veure els animals. Allotjament ben situat.

La casa està neta i és molt àmplia. Vam aprofitar moltíssim la piscina i els serveis són de molt bona qualitat.

Casa bonica, amb moltes habitacions, àmplia per dins, dues cuines… El millor, la piscina i la pèrgola per a menjar a fora. Repetirem segur!